Nærmest lykkelig!

Og det er altså store ord i en nordjydes mund!

Jeg ELSKER at være her. Huset har taget godt imod os – og naboerne med. Vi har fået velkomstblomster fra andelsforeningen, en meget smuk orkide – og en fin fredslilje i potte fra vores søde søde genboere.

Flytningen var drøj, drøj, drøj! Tre mand og to store flyttebiler rykkede ind på G7 kl. 8 om morgenen , den 31.8 – og så gik det ellers over stok og sten med at bære ud og læsse biler. Suk, siger jeg bare, der var meget. Jeg ved slet ikke hvor mange flyttekasser der var, men vi endte med 125 fra Øbro, og så havde vi selv en del også.

Jeg gik og samlede det sidste sammen, mens de bar ud og var til rådighed for opklarende spørgsmål. Hvordan det mon kan være, at der altid er ting og sager der skal pakkes i sidste øjeblik og lidt derefter? Men vi nåede det.

Malou blev sat ind i badeværelset i kælderen, for hun ville være flygtet, om hun var kommet ud. – Og hun holdt et hus. Det var så synd for hende. Men hun kom med til sidst, og hun har ikke taget skade.

Klokken 10 kom rengøringsfirmaet med 3 friske kvinder, den ene er vores faste Lone, og så var chefen, Gertrud med, og hun kan strukturere og gøre rent. Efterhånden som rummene blev tømt, blev de gjort rene – og vi afleverede et rent hus. Gid nogen havde hvisket: ” rengøring” til dem, der boede her.

AC og Jonas kom og hjalp mig med at bevare benene på jorden, og med at få de sidste ting i orden – det var så godt!

Ole kørte herud i huset og var her da flyttefolkene kom – men det blev nu noget senere, end vi regnede med. Til sidst var der 4 mand på, og to fyldte flyttebiler. Først kl. 16 var de færdige med at slæbe ind, og de havde fyldt hver en sprække på loft og i skur, og herinde med. Jonas gik på loftet og fik styr og struktur på det, mens AC hentede mad til os.

Det varede lige lidt inden vi kunne begynde at sætte i skabe, for der skulle lige noget vand og sæbe på inden. Men nu er badeværelset rent og pakket ud, Lettelsen. Men jeg nyder processen, tager det i mit eget tempo, vi skal ikke nå noget, der er ingen deadlines – jeg har levet på en deadline de seneste 3 måneder, og nu skal livet nydes. Også selv om er er iblandt kasser i meterhøjde.

Ole holder en velfortjent fridag med noget sejlads i Kolding, det er ham så inderligt velundt.

I aftes sad Malou og jeg og hyggede os i sofaen, da der ringede på. AC og Jonas havde lånt en bil og ville lige kigge til mig – om jeg blev glad? – meget! Og det gjorde Malou også.

Nå men  – jeg holder forresten pause og solen skinner, så jeg vil gå ud med min koptårte.

Pas på jer. Og tak for tålmodigheden, hvis du nåede hertil – og det her var endda den korte version ……

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

60 tanker om “Nærmest lykkelig!”

  1. Når man ikke længere kan det store er en flytning et næsten uoverstigelig opgave, Henriette, men nu er vi over på den lettere bane, hvor vi bestemmer farten. Jeg holder fri i dag og nyder lyset og luften! Og tak.

  2. Hej Ella. Jeg har lige for 14 dage siden været igennem en flytning. Pakningen er en historie for sig…, men uh jeg tænker på dig og husbond, for jeg er enig. Det var let engang, men idag hvor jeg er blevet ældre og har skavanker, er det en kæmpe opgave. Meget skal der styr på, men heldigvis er det efter flytningen en lettelse at vide, at det er dig selv der stiller krav om at komme på plads. INGEN andre… Giv tid og tag pauser. Man føler sig først helt hjemme efter en tid, så nyd den fantastiske beliggenhed og at der nok skal komme mange dejlige dage i det nye hjem: -).
    +1.

Skriv et svar