Et lille forårspip

En masse indlæg er forsvundet ud i det blå, eller hvilken farve cyperspace nu har – så nogle af de dejligste fra den periode kommer listende ind fra fotoalbummet igen.

Jeg har holdt en dejlig fødselsdag med skønne, skønne gaver – den bedste var den dag alle børnene var hjemme og hyggede sig med os.

De næste linjer skal man ikke læse hvis man er sart ……..

Jeg var ikke helt på dupperne, en lungebetændelse hærgede og penicillin var sat på. Den hjalp ikke godt nok og en ny portion måtte til – og så blev jeg syg. Rigtig syg. For pludselig kunne jeg ikke tåle medicinen og udviklede et allergisk udbrud. Jeg hævede op og kastede op – i 24 timer uafbrudt. Jeg var i kontakt med lægevagten et par gange og vi lagde planer, så hvis ikke jeg holdt op med at hæve, skulle jeg ringe 112. Det slap jeg for. Men opkastningerne ikke, så hvis ikke de slap mig, skulle jeg  ind og have drop. Det der sygehus trak ikke i mig, så jeg øvede mig  – en lille mundfuld vand hver 10 minut gennem en hel nat. Det var hårdt arbejde, men det lykkedes mig at undgå indlæggelse og efter nogle dage blev jeg så frisk, at jeg kunne indtage føde også. Og stå ud af sengen og udholde lys.

Og nu vil jeg glæde mig over det lækre teleobjektiv jeg fik i fødselsdagsgave af Ole. – Det er afprøvet og børnene sagde at det var godt, også til at fotografere indendøre i dårligt lys.

I dag er det ikke dårligt lys der generer. Jeg sidder i sofaen, badet i sol. Mmmmmmmmmmm ……

Føj for en omgang!

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

10 tanker om “Et lille forårspip”

  1. Det var den værste omgang jeg har været udsat for i mange år, Liselotte – kors hvor var jeg syg. Men nu er jeg på vej ovenpå og glæder mig inderligt over hver eneste varm solstråle. 🙂

  2. Ja uha, Eva, det var skrækkeligt, og jeg er ellers ikke pivet, synes jeg.

    Vores søde prinsesse bliver snart storesøster og det er noget at glæde sig til 🙂

  3. Tak skal du have kære Lene, solen har været så venlig i dag – jeg sad der i min sol og sugede kræfter til mig – lige midt i stuen. Jeg bliver bedre dag for dag. Nu kan benene bære igen 🙂

  4. Ikke for sarte sjæle, Ella. Godt du er sejlivet og stædig, så du slap for sygehuset og drop! Dejligt du nu er oppe og i bedring, jeg har savnet dine blogindlæg. Og ikke mindst tillykke med dagen som har været. Rigtig god bedring <3

  5. Nej det var det dælme ikke, Lisbeth – jeg var godt nok nede og bide i græsset, der ….. men heldigvis slap jeg for en indlæggelse.
    Nu må have ladet kroppen op igen . og bloggen. Og tak skal du have til det hele 🙂

  6. Kære Ella Hvor har jeg savnet dine blog indlæg og dine dejlige billeder. Dejligt at hører du kan nyde solen og livet igen. Sikke en omgang. Du er heldigvis en sej og stædig nordjyde.

Skriv et svar