Imens jeg lader op

Ole kræser om mig i sine bestræbelser på at få mig på højkant igen.

Han har hentet youghurt i spandevis, han har lavet kartoffel/porresuppe – altså fra bunden – og han har bagt lækkert brød. En af de første dage bagte han rosinboller, og dem kunne jeg ikke nyde/spise. Øv.

Men nu stornyder jeg alt hvad han disker op med. Det har været pandekager, stegt rødtunge og en lækker pastaret med spinat. Kæft, hvor bliver man madhungrende efter sådan en omgang.

Netop nu ses disse boller til afkøling i køkkenet sammen med en duftende rugbrød.

Jeg sætter pris på det hele ….. og føler mig forkælet.

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

13 tanker om “Imens jeg lader op”

 1. Ham, din Ole, er en stjerne. Godt i har hinanden. Nyd forkælelsen, solen i sofaen og kom hurtigt til kræfter igen. Vi kan ikke undvære dig herinde. Rigtig dejlig weekend til jer 🙂

 2. Ja det er godt, at I har hinanden, for jeg er sikker på, at du har været der for ham, da han var nede.
  Dejligt at have dig tilbage igen. Rigtig god bedring.
  Kærlige knus Marianne

 3. Jamen du godeste Ella, sikke en omgang du har været igennem.
  Jeg håber da for jer alle, at du snart er på toppen igen og kan nyde livet i jeres nye hus!

 4. Åh Kære Ella, hvor blev jeg da ked om at læse alt det her, sikken en skrækkelig omgang du er igennem. Jeg håber inderligt at du er ved at være på højkant, med Ole’s kærlige pleje og omsorg, kan det næsten kun gå fremad.
  Mange kærlige tanker og god bedrings ønsker fra mig !

 5. Det var ikke for sjov, Anni – men jeg sidder og charter med en god veninde der har tilbagefald i sin alvorlige kræftsygdom, så sættes tingene i relief.
  Tak for omsorgen.

Skriv et svar