Gode venner

Man kan sagtens se at Anna er vant til dyr – hun er vokset op med Salliehunden, og de leger godt sammen.

Når hun kommer her, er Pi en stor del af pakken – hun hilser på os – og så på Pi.

Modsat Malou, der er meget reserveret over for gæster – undtaget er dog Anne Cathrine, Jonas og mellemste – går Pi lige ind i folk på sine hvide poter. Hun er der hvor vi er – og Annas lege er meget interessante at studere.

I det hele taget er vores lille røde egernlignende ting, som Ole kalder hende, faldet rigtig godt til i vores familie. Hendes yndlingssted at ligge, er lige under min(e) hage(r) – der kan hun snildt ligge selv om ipad eller pc ligger i skødet. Det varmer altsammen.

Hun er så dejlig, og pelsplejen er hun dygtig til selv, jeg supplerer med en lille børste når hun ligger på mit skød. Det er svært hyggeligt og afhjælper hår i suppen.

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

15 tanker om “Gode venner”

 1. Dejlige billeder og skønt at du er på igen. Hvor er Anna blevet stor. Tiden flyver afsted jeg syntes ikke det er så længe siden vi gik rundt Benalmedena.

 2. SØDE ELLA.

  DEJLIGT AT HØRE LYD FRA DIG IGEN – OG HÅBER DET BARE VIL GÅ FREMAD MED HELBRED OG HUMØR NU SOLEN SKINNER.
  DEJLIGT AT SE BILLEDER AF ANNA – HUN ER ALTID KLIPPET SÅ FLOT – JEG ELSKER PAGEHÅR, MEN MINE – NU VOKSNE UNGER, VAR VED AT BRÆKKE SIG OVER AT HAVE DET, DA DE VAR BØRN. SELV DRENGEN -HAN ER FRA 1970, SÅ DA HAN VAR BARN HAVDE DRENGE OGSÅ LANGT HÅR.
  HAV DET GODT.
  KNUS OG MANGE GODE TANKER FRA DIANA

 3. Tak, Inge-Lise, Anna, vokser og bliver så stor og klog, men nu er lillebror jo også snart på vej. åhh, jeg gad godt at følges en tur rundt i en varm og hyggelig by 🙂

 4. Tak Diana, jeg er vist noget ustabil, dejligt at du holder ved.
  .
  Anna er altid fin, men mormor er også en dygtig frisør, så det er ingen sag, og hun elsker at blive klippet.
  Annas far havde Prins Vallianthår da han var lille, han er fra 1979. 🙂

 5. Det er en smuk kat og dejligt den kan lide Anna her i huset er det meget sjældnet at min kat kan lide andre end mig. Desværre ville gerne den var lidt mere social.
  Dejligt du er ved at ha det lidt bedre.

 6. Hej Ella
  Godt, at du er ved at blive rask igen.
  Jeg har savnet dine indlæg meget. Det er så livsbekræftende at høre om din dejlige familie og de tanker og glæder, du gør dig om det hele.
  Og så er det godt at se, at lille Pi er faldet så godt til hos Jer. Man kan se, at hun er helt tryg ved Anna, hvilket ikke altid er tilfældet med små børn og katte, så hun har klart fornemmelse for dyr, den lille dame med pagehåret.
  Jeg har for første gang i de 28 år, jeg har haft kat, taget en hjemløs kat til mig – ikke uden nervøsitet, for ville jeg nu komme til at holde lige så meget af ham, som de katte, jeg havde haft fra killing??
  Ingen problemer, selvom han havde klaret sig i det fri uden familie i et år. Jeg brugte et par måneder på at gøre ham tryg igen ved mennesker, og nu er vi så langt i vores relation, så vi overvejer at få ring på :-).
  Spøg til side – mange af vi katteelskere skulle overveje hjemløse katte i stedet for killinger – især nu, hvor Kattens værn og deres beboere er i nød.
  Hov, der kom jeg ud ad en tangent.
  Jeg ville bare sige, at det var dejligt at kunne læse om din dejlige familie igen inkl. den nye kat.
  De bedste hilsener
  Jane

 7. Hvordan gaar det med Annas mor, skal hun snart nedkomme? Saa vidt jeg kan huske, saa kan hun ikke have mange uger tilbage. Vores Bebs’ mor maa vaere 35 uger henne efterhaanden, saa det kan ikke vare inden Bebsen bliver storesoester. De bliver saa store – lige pludseligt!

  SKOENNE billeder af den nuttede Anna med det flotte haar og den smukke kat med ditto! 😉

 8. Hun er meget smuk, Jonna – og meget social, hun hilser gerne, men sidder jeg ned er det mig hun foretrækker – er jeg ikke til rådighed vil hun gerne ligge og spinde hos andre. Vores Maloukat er meget morkat og ikke til andre.

 9. Jeg får ikke skrevet så meget, Jane – gigt i udbrud og hvad har vi. Jeg er glad for at du nyder mine (sjældne) indlæg.
  Jeg grinede sådan over din kommentar om at du og din tilløber overvejer ringen 😉

  Vi har det også godt med at vi har givet Pi et godt hjem. 🙂

 10. Det går rigtig godt med Annas mor og lille Aksel, hun har termin den 7. april, og hun er så smuk gravid. Vores to vordende er vist akkurat lige langt henne. Sikke vi skal nyde de to små.

  Anna med det tykke hår glæder sig til at skulle være storesøster, selvom hun sommetider siger at hun vil være lillebror og så kan Aksel være storesøster 😉
  Og tak!

 11. Hej Ella.
  Hjertelig tillykke med det skønne barnebarn. Vi fik vores fjerde barnebarn – en pige – den 7. marts.

  Venligst
  Susanne

 12. Der er sket meget i den seneste måned, og jeg er ikke særlig god til at fange det på skrift i øjeblikket. Men i dag kom det ventede indlæg. Anna er blevet storesøster.
  Tak for omtanken, Moster Tulle.

 13. Tak Susanne – du vidste at han var kommet?
  Og hjertelig tillykke med jeres lille ny. Det er stort at blive bedsteforældre – for 1. – 2. – 3. – og 4. gang 🙂

 14. Ja, jeg havde “luret” på din svigerdatters blog. Derfor vidste jeg besked. Og tak for lykønskningerne i anledning af vores lille nye barnebarn. Hun blev født 15 minutter efter ankomst til hospitalet. Hendes kusine, vores tredje barnebarn, blev født hjemme på badeværelsegulvet. Selv havde jeg og en lynfødsel anden gang, og de gener har jeg åbenbart givet videre til mine døtre. Nyd foråret og de skønne børnebørn.
  Venligst Susanne

Skriv et svar