Velkommen lille Aksel

Så kom storken!

For 10 dage siden blev vi velsignet med endnu et barnebarn – en stor og velskabt dreng på 4050 g og 54 cm. Vi er så glade og stolte!

På dette billede er han 1 dag gammel. Aksel hedder han, efter sin oldefar, Oles afdøde far.

Allerede efter 4 timer var de hjemme igen med ham – alt i alt var de på fødegangen i 4 timer. Fra de kom ind og til fødslen gik der en time. Sådan!

Vi fik lov til at låne Anna i et døgn – det var luksus for os. Og for mellemste, der også var her på weekend – Anna er vild med at lege med sin onkel.

Aksel er så fin og lækker og allerede nu er han meget opmærksom og ligger og studerer ansigter. Han laver bevægelser med munden og jeg påstod at jeg anede et smil i går. Men det er nok bare mig …. hans far smilede helt bevidst da han var 14 dage gammel – det har vi billeder af!

Anna synes det er dejligt at Aksel er kommet ud og at mor er tynd igen, som hun siger. er en stolt storesøster, og det ser ud som om hun har accepteret sin lillebror. Vi havde hende på ferie  igen fra lørdag til søndag, og hun er helt som hun plejer. Glad og frisk, og meget snakkende og syngende.

Vi er så heldige at have to smukke og dejlige børnebørn!

 

 

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

53 tanker om “Velkommen lille Aksel”

 1. Hjertelig tillykke Ella med jeres nye lille familiemedlem. Og hvor er det dejligt for det unge forældrepar, at I og Anna hygger jer sådan sammen. Hils hele familien og ønsk tillykke 🙂

 2. Tusinde tak skal du have, Lene – vi har stor glæde af at være sammen med Anna. At se Anna sammen med Ole er en meget stor glæde, det ved jeg at du forstår.

  Jeg hilser tilbage fra Ole. 🙂

 3. Tak skal du have, Catarina, alle har glædet sig til at få en lille Aksel i familien – der er både en kusine og en søster der ikke nåede at få sat sig på navnet. 🙂

 4. Tillykke med lille Aksel, hvor er han fin, og Anna ser ud som om han da bare hører til, det er da bare skønt.
  Det er rart at være først, når der er et familienavn, der er rift om 😉 så kan de andre bare gå og skumle
  Endnu gang tillykke til både jer og den lille familie

 5. Kære Ella.
  Jeg blev – som altid – glad over, du var “på” igen, og med en dejlig nyhed.
  Tillykke, tillykke, hvor er han dejlig og der er nu noget over børn, med den fødselsvægt – min søn var i disse dage for 42 år siden – 1. maj – også født med den vægt, og der var noget at tage på.
  Det bliver dejligt at følge ham og skønne Anna.
  Rigtig mange knus til jeres familie fra Diana

 6. Kære Ella, har lige læst nyheden, hjertelig tillykke med lille Axel. Man kan simpelthen ikke få nok af skønne børnebørn. Anna ser meget stolt ud og bliver sikkert en sød og omsorgsfuld storesøster 🙂 Kærlig hilsen Britta

 7. Tillykke søde Ella! Hvor er han fin, færdig, klar og iagttagende!
  Fryd jer for fremtiden! Og glæd jeg fortsat over Anna – hvor er I – og de unge – heldige 🙂

 8. Tusinde tak, søde Britta, det er helt mageløst at blive farforældre igen. Anna er så stolt af ham, og forældrene er meget opmærksomme på at hun kun er 2 år, selv om hun er dygtig, så hun lider ikke under at der er en lille ny. Knus.

 9. Tak skal du have søde Lupo, han er så fin og stærk en lille gut, med en meget stærkt blik. Vi fryder og og glæder os over det hele, vi føler os så heldige 🙂

 10. Billedet er taget af den stolte mor mens børnene siger i deres fars trygge favn, hvad kan man ønske mere. tak for lykønskningengen siger vi alle 🙂

 11. Hjerteligt tillykke med den store flotte dreng, sikke en fødselsvægt.
  Der er noget at holde på lige fra start.
  Og hvor er det flot at klare det hele på hjemmefronten, når man bliver sendt hjem 4 timer efter fødselen. Jeg har ligget 10 dage efter mine fødseler. Man skulle tro, at man kunne finde en middelvej, vi har også i vores familie fået en lille dreng den 27,marts, og det var lidt for tidligt for den lille familie, så de måtte ind et par dage igen, men nu går det godt igen. Velkommen tilbage
  Kærlige knus Marianne

 12. Tak skal du have, Marianne – han er er stor og dejlig dreng, der tager godt fra med både mad og søvn.
  Svigerdatter var meget opsat på at komme hjem straks efter fødslen, så hun ikke skulle undvære Anna i længere tid. Og det gik jo som det skulle det hele.
  Jeg har ligget i 5-6 dage efter mine fødsler og det var passende – men har man overskud er det da fint at komme hjem, især ved for en fleregangsfødende, der har rutinen. Det er godt at der er tæt kontakt til fødeafdeling og at man kan komme ind igen.
  Knus.

 13. Jamen for dæææælen da, Ella… så hopper man lige forbi til sådan en dejlig nyhed! Stort tillykke til jer allesammen med den lille, store Aksel 🙂 4 timer, wow! ;o)

 14. Tusinde tak, Therese. Aksel er et smukt navn til en smuk lille dreng.
  Hvor er det træls at I bor så langt væk, jeg ville gerne returnere knuset in persona.

Skriv et svar