Impuls – objektiv – og skæg

Jeg sad sammen med AC i bilen på vej hjem. Jeg fra fys og hun fra seminariet, da Liselotte ringede:

Hvad laver du?

Jeg rodede mig ud i en lang forklaring om, at Ole og AC skulle til Aarhus og besøge oldemor og at jeg skulle hjem – og når man kender mig, ved man, at der kan være rigtig mange ord i den besked – som ingen fatter ….. Liselotte gjorde ……. heller ikke. Men enden på det hele blev, at nogen kørte til Aarhus og andre kom til te og hygge.

Igen ….. når man kender os, ved man at vi kommer rigtig langt omkring på kort tid.

Vi nåede strikkeopskrifter i en bog som jeg har lånt på biblioteket: Anette Danielsen: Det er ganske vist – med lækre ting til børn. Strikkebeslutninger blev taget og Kenneths  gode garn tænkt med.

Og så var der lige det lækre objektiv jeg fik af Ole i fødselsdagsgave, som i Liselottes hænder tryllede dette motiv frem fra min nye potteplante. Objektive beslutninger blev taget.

Og så var der plads til skæg ….

– og en masse snak inden Oline og Greg kom forbi til en lille snak i  vores store sofaflyder  og for at få et lift hjem sammen med Liselotte.

Og sådan kan en eftermiddag med udsigt til eget selskab hurtigt blive en sjov og snakkesalig eftermiddag i herligt selskab.

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

9 tanker om “Impuls – objektiv – og skæg”

  1. Kære Ella.

    Ikke et ord om misundelig -som i stort misundelig, – næh, nej, overhovedet ikke……

    Men af et stort hjerte velment. Du fortjener muntre stunder i godt selskab, og det gør Liselotte også.

    Så jeg må nøjes med at være næsten misundelig – ja, hvis jeg kunne nøjes med det..
    Knus fra Diana

Skriv et svar