Lav sol og lav adventskrans

“Denne flotte dag kørte vi ned igennem Rold Skov, da solen stod lavt i vest. Den skinnede mellem træerne, hvor der var rim på jorden; det var så smukt. Da vi kørte hjem, var solen netop gået ned og himlen var orange, violet og en helt speciel blå, måske kongeblå, nuance,som er svær at beskrive”. Det lyder som en beskrivelse i en gammel bog.

Det er det ikke, sådan så der altså ud her i eftermiddag Rold Skov.

Så kom turen til adventskransen.

Jeg gider den ikke, akkurat som Liselotte også skriver i dag. Den blir’ nemlig såå grim når vi kommer længere hen på måneden.

Så nu er jeg kommet den i forkøbet… Jeg har lavet den grim fra starten!!!!!! Så kan det nemlig være, at familien ikke længere forlanger at få en. Og så kan den lære det!!

Et spørgsmål som jeg blev stillet i dag : Skal man tænde 1 eller 4 lys i dag?

Jeg mener 1, når det nu ikke kan være anderledes. Andre meninger om dette delikate emne?

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

Skriv et svar