Velkommen til min blog.

Denne dag – en af de sidste i november, fik jeg forbindelse med verden via blog. Det var en hård opblogning og begyndervanskeligheder, og de er ganske sikkert ikke ovre endnu. Jeg mangler, tror jeg , en del afpudsning, men det må komme hen ad vejen.

Denne dag; -en af de sidste i november, har min dejlige datter og jeg pyntet huset til jul. Hun er af den mening ,at det skal ske inden 1. søndag i advent. Så nu sidder jeg i en hyggelig julepyntet stue, hvor er det altså dejligt.

Et af mine malerier; du kan se flere ved at kigge ind på www.mostersgalleri.dk

3

Udgivet af

Ella

Stikord: Katte, malerier, dagliglivet,galleri, bøger, sjove links, weblogs, have, blomster, humor, gode bloggere, webgalleri, netgalleri, maldindagifarver Jeg maler, udstiller, læser,blogger, hygger med min familie, der udgør mand og 3 voksne børn og en kat. Du kan også finde mig på www.mostersgalleri.dk, som er mit galleri.

Skriv et svar